In zijn vorige raadsperiode heeft At de plaatsing van de Blipvert (voor batterijen en telefoons) gerealiseerd. Ook kwam er in samenwerking met bewoners tijdelijke standstuinbouw op de plaats van het oude gezondheidscentrum.

Voor de komende verkiezingen heeft At zich opnieuw kandidaat gesteld, omdat GroenLinks zich al sinds jaar en dag inzet voor het behoud van ons milieu en het tegengaan van klimaatverandering. At vindt het belangrijk om daarin de juiste balans te vinden, zodat ook de financiële gevolgen eerlijk verdeeld worden tussen bedrijven en burgers en rijk en arm. Daar is nog veel werk te verzetten en ook daarom mogen GroenLinks en Krimpen op At Zweers blijven rekenen.

In het dagelijks leven is at Quality, Health, Safety and Environment-manager en houdt zich bezig met de kwaliteit, de veiligheid en het milieu binnen de organisatie waar hij voor werkt. Dit vindt hij een mooie en uitdagende functie. Hij ziet zich hierin als "het geweten" van een organisatie en treedt adviserend op als het gaat over de effecten op kwaliteit, de veiligheid en het milieu.

Binnen Krimpen aan den IJssel zet At zich al 10 jaar als vrijwillger in bij KrimpenPresents, dat de de welbekende Oranje-, Bevrijdings- en Krimpenfestivals organiseert.
 

“ At heeft veel ervaring. Neemt liever een adviserende rol in. Hij maakt graag ruimte voor jonger talent. ”

Kandidatencommissie GroenLinks